Als u zich aanmeldt bij onze praktijk voor een eerste afspraak zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen wordt ingepland.

Tijdens uw eerste bezoek wordt er door middel van een gesprek, waarin uw hulpvraag ter sprake komt, en een lichamelijk onderzoek een diagnose gesteld.

Verder wordt er gekeken naar de mogelijke oorzaak van uw klachten en in overleg met u wordt vervolgens een behandelplan opgesteld.

Een belangrijk onderdeel van de behandeling is de oefentherapie, hiervoor hebben we een ruime oefenzaal ter beschikking met moderne oefenapparatuur.

De oefeningen die u bij ons doet worden soms uitgebreid met een oefenschema dat u thuis zelfstandig uitvoert.

Naast de oefentherapie kan de fysiotherapeut ter ondersteuning van de behandeling gebruik maken van manuele therapie, massage, triggerpointbehandeling (dry needling) en echografie.

Door gerichte coaching gedurende de behandeling willen wij u bewust maken van  voldoende en verantwoorde beweging. Belangrijk hierbij is dat u uw mogelijkheden en grenzen ontdekt en die vervolgens ook respecteert om herhaling en/of verergering van de klachten te voorkomen.

Directe Toegang Fysiotherapie
Sinds januari 2006 is er geen verwijzing meer nodig van huisarts of medisch specialist voor een bezoek aan de fysiotherapeut. De fysiotherapeutische behandeling is dus vrij toegankelijk. U kunt rechtstreeks een afspraak met ons maken. Bij verhindering van een afspraak vragen wij u zich tijdig af te melden. Klik hier voor onze huisregels.