Fysiotherapie bij Fysiotherapie Hooiweg Zuidhorn

ZwangerFit®

Wilt u tijdens de zwangerschap graag fit en gezond blijven en na de bevalling weer snel actief worden, en doet u dit graag onder deskundige begeleiding, dan is ZwangerFit® wat voor u! U kunt op ieder moment instromen. Lichamelijke activiteit tijdens de zwangerschap heeft een gunstige invloed op het verloop van de zwangerschap en de bevalling. 

ZwangerFit® is een actieve, eigentijdse cursus voor vrouwen die zwanger zijn of net zijn bevallen. De cursus wordt gegeven door een speciaal opgeleide fysiotherapeut die door haar specifieke deskundigheid de actieve vrouw in haar zwangerschap en de periode erna, zo optimaal mogelijk kan begeleiden.

Tijdens de cursus wordt er gebruik gemaakt van moderne fitnessapparatuur, oefenmaterialen en muziek. De coachingslessen zullen in blokken worden aangeboden waarop men zich kan inschrijven, deze lessen vinden aansluitend op een actieve training plaats.

Wilt u deelnemen aan deze training?

U bent van harte welkom om een keer te komen kijken bij de training. Deelnemen aan de training is mogelijk na de intake, zodat er voldoende inzicht is in uw gezondheidssituatie.

Rooster

Maandag19.45 – 20.45 uur