Bootcamp

Bent u iemand die wel van een fysieke uitdaging houdt en die graag buiten is? Dan is onze bootcamples zeker iets voor u! U traint kracht en conditie met uw eigen lichaamsgewicht, natuurlijke materialen vanuit de trainingsomgeving en losse fitness materialen. Het samen sporten in een groep zorgt ervoor dat u extra gemotiveerd bent en blijft en dus intensiever en efficiënter traint. Na afloop van de bootcamp is er de mogelijkheid om helemaal tot ontspanning te komen bij de aansluitende yogales. De bootcamples duurt 60 minuten en wordt gegeven op dinsdagavond van 19.15-20.15 uur.

Tarieven Bootcamp

Voor de bootcamples geldt hetzelfde tarief als voor de Fysio Fitness. Het is mogelijk om fitness en groepslessen met elkaar te combineren indien u meerdere keren in de week wilt trainen.

Een keer per week € 31,- per maand
Twee keer per week € 38,50 per maand
Onbeperkt trainen € 41,- per maand

Aanmelden voor Bootcamp

Meer informatie en aanmelden

Heeft u vragen over bootcamp? Bel gerust naar 0594 – 50 59 71. Wilt u graag een proefles volgen? Stuur dan een e-mail naar info@fysiotherapiehooiweg.nl.
U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier voor trainingen. Wij zullen na het invullen van het formulier op werkdagen binnen 24 uur contact met u opnemen.