Nieuw: FitMix groepslessen!
Wilt u graag sporten en houdt u van afwisseling? Vindt u het leuk om te sporten in een groep? Wilt u graag afvallen,  uw conditie verbeteren of gewoon lekker sporten in een prettige omgeving? Volg dan op dinsdag tussen 19.30-20.30 uur de FitMix groepsles bij Fysio Fitness Hooiweg. Tijdens de FitMix groepsles worden verschillende soorten trainingen gecombineerd (zoals steps, bodypump, etcetera) en wordt er getraind met verschillende materialen. Elke week variatie!

Tarieven FitMix groepslessen
Voor de FitMix groeples gelden dezelfde tarieven als voor de Fysio Fitness. Het is mogelijk om de fitness en de groepsles af te wisselen indien u één keer per week traint of met elkaar te combineren indien u meerdere keren in de week wilt trainen.

Een keer per week € 31,- per maand
Twee keer per week € 38,50 per maand
Onbeperkt trainen € 41,- per maand

Meer informatie of een proefles?
Heeft u vragen over Fitmix? Bel gerust naar 0594 – 50 59 71. Wilt u graag een proefles volgen? Stuur dan een e-mail naar info@fysiotherapiehooiweg.nl.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier voor trainingen. Wij zullen na het invullen van het formulier op werkdagen binnen 24 uur contact met u opnemen.