Pilates

Wilt u graag soepeler bewegen en werken aan een gezonde en krachtige lichaamshouding? Bent u niet bang voor een beetje spierpijn? Dan is pilates de sport voor u. Door gebruik van een specifieke ademhaling, bewust gebruik van diepe wervelkolom ondersteunende spieren, is pilates ook uitermate geschikt voor mensen met bijvoorbeeld ‘chronische’ rugklachten. Met vloeiende en beheerste bewegingen bent u heel bewust bezig de verschillende houdingen te controleren. Meedoen kan vanaf elk niveau. De lessen pilates duren 50 minuten en worden gegeven op woensdagavond 19.30- 20.20 uur  & 20.30-21.20 uur

Tarieven Pilates

Voor de les Pilates geldt hetzelfde tarief als voor de Fysio Fitness. Het is mogelijk om fitness en groepslessen met elkaar te combineren indien u meerdere keren in de week wilt trainen.

Een keer per week € 31,- per maand
Twee keer per week € 38,50 per maand
Onbeperkt trainen € 41,- per maand

Aanmelden voor Pilates

Meer informatie en aanmelden

Heeft u vragen over Pilates? Bel gerust naar 0594 – 50 59 71. Wilt u graag een proefles volgen? Stuur dan een e-mail naar info@fysiotherapiehooiweg.nl.
U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier voor trainingen. Wij zullen na het invullen van het formulier op werkdagen binnen 24 uur contact met u opnemen.