Wilt u uw conditie verbeteren en houdt u van fietsen?

Kom dan op maandag- en/of donderdagavond van 19.30-20.30 uur spinnen bij Fysiotherapie Hooiweg. Tijdens de spinningtraining volgt u onder deskundige leiding van onze spinninginstructeur een actieve work-out op de spinningfiets. Beklim op de maat van de muziek hoge bergen en race vervolgens in vliegende vaart weer naar beneden. Doordat u zelf de hoeveelheid weerstand op het vliegwiel bepaalt, is spinning zowel voor de beginnende als de ervaren fietser een uitdagende training.

Het meenemen van een handdoek en een waterfles is een vereiste. Een fietsbroek met zeem is aan te raden. Wanneer u voor het eerst komt fietsen helpen we u graag bij het instellen van de spinningfiets. U kunt op onze fietsen gebruik maken van sportschoenen of fietsschoenen met SPD-plaatjes.

Tarieven spinning

Voor de spinninglessen gelden dezelfde tarieven als voor de Fysio Fitness. Het is mogelijk om de fitness en spinning met elkaar te combineren indien u meerdere keren in de week wilt trainen.

Een keer per week € 31,- per maand
Twee keer per week € 38,50 per maand
Onbeperkt trainen € 41,- per maand

Aanmelden voor spinning

Meer informatie en aanmelden

Heeft u vragen over spinning? Bel gerust naar 0594 – 50 59 71. Wilt u graag een proefles volgen? Stuur dan een e-mail naar info@fysiotherapiehooiweg.nl.
U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier voor trainingen. Wij zullen na het invullen van het formulier op werkdagen binnen 24 uur contact met u opnemen.