Yoga

Bent u op zoek naar ontspanning en meer balans tussen lichaam en geest? Wilt u graag beter leren luisteren naar uw eigen lichaam. In ons huidige leven is de balans tussen lichaam en geest vaak verstoord. Yoga kan ons helpen door middel van oefeningen die het evenwicht herstellen. Het helpt u om zowel geestelijk als lichamelijk flexibeler te worden.

Hoe ziet een yogales eruit?
Bij yoga gaat het niet om prestaties. U hoeft er niet speciaal lening voor te zijn, de lessen zullen juist helpen om de soepelheid van het lichaam te bevorderen. In elke yogales doen we een aantal yogahoudingen. Deze houdingen hebben als doel om verschillende delen van uw lijf beter te laten functioneren. De yogales duurt 60 minuten en wordt gegeven op dinsdagavond van 20.45-21.45 uur.

Tarieven Yoga

Voor de les yoga geldt hetzelfde tarief als voor de Fysio Fitness. Het is mogelijk om fitness en groepslessen met elkaar te combineren indien u meerdere keren in de week wilt trainen.

Een keer per week € 31,- per maand
Twee keer per week € 38,50 per maand
Onbeperkt trainen € 41,- per maand

Aanmelden voor yoga

Meer informatie en aanmelden

Heeft u vragen over yoga? Bel gerust naar 0594 – 50 59 71. Wilt u graag een proefles volgen? Stuur dan een e-mail naar info@fysiotherapiehooiweg.nl.
U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier voor trainingen. Wij zullen na het invullen van het formulier op werkdagen binnen 24 uur contact met u opnemen.