De Fysio Fitness is voor iedereen toegankelijk. Na de intake kunt u zelfstandig of tijdens de begeleide uren trainen. Ook na beëindiging van of gedurende uw therapietraject kunt u instromen in de fitness.  

Een van onze therapeuten maakt voor u een persoonlijk trainingsschema zodat u uw conditie nog verder kunt verbeteren of op peil houden. Er zijn uren waar u zelfstandig kunt trainen en er zijn begeleide fitness uren waar getraind wordt onder begeleiding van fysiotherapeuten en fysiotherapeuten in opleiding. Overleg met een van de therapeuten voor de mogelijkheden.

Tarieven Fysio Fitness (per 01-02-2019):

Een keer per week € 31,- per maand
Twee keer per week € 38,50 per maand
Onbeperkt trainen € 41,- per maand

Gezinskorting!
Wist u dat u korting krijgt als u met meerdere gezinsleden traint bij de fitness  en/of de groepslessen? Indien u gebruik maakt van verschillende abonnementen dan geldt het duurste abonnement als hoofdabonnement en krijgt u op ieder volgend abonnement 20% korting!

Onderstaand vindt u een overzicht van de begeleide fitnessuren:

Maandag 18.00 – 19.45 uur (begeleid)
20.45 – 22.00 uur (begeleid)
Dinsdag 18.00 – 22.00 uur (begeleid)
Woensdag 19.00 – 22.00 uur (begeleid)
Donderdag 18.00 – 22.00 uur (begeleid)
Vrijdag begeleide training op aanvraag (18.00-22.00 uur)
Zaterdag 08.00 – 11.30 uur (begeleid)

Wilt u graag gebruik maken van de fysiofitness?
U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier voor trainingen. Wij zullen na het invullen van het formulier op werkdagen binnen 24 uur contact met u opnemen.

NIEUW!

FitMix Trainingen!

Klik onderstaand voor
meer informatie!

Opzeggen
Indien u wilt opzeggen, dan kan dat maandelijks. We hanteren een opzegtermijn van 1 maand. U kunt hiervoor een mail sturen of het contactformulier invullen op de website

Trainingen
Naast de Fysio Fitness biedt Fysiotherapie Hooiweg ook verschillende groepslessen aan. Klik op onderstaande buttons voor meer informatie:

SYNRGY®

FitMix

Spinning

ZwangerFit®

Valpreventie

Fit op leeftijd